Can't get the following tracks to load

  • Member of the Month for March.........Phantom17

HorseCrazy

Member
Cold Pass Member
Mar 16, 2018
10
2
3
21
Daytona 2017 TE
or any Daytona track after 2012 for that matter
Auto_Club_FSE_MB_2017 or any other recent Auto Club track
indianapolis_GP

I have all the updates to the shared folder I could find and all the files seem to be fine. Any suggestions?
 

ti2blegrr

The Tigg
Staff member
Moderator
VIP
Dec 24, 2016
4,432
2,320
113
53
Melbourne, IA, USA
www.facebook.com
dan_the_tigg
Make sure you don't have to many folders it should be Main Folder, Tracks Folder, Track folder, no more, no less.

Make sure there is a "Fast" set up for the physics you're using and if you are using "Arcade Mode" make sure there is a set up for that too in the track folder.

These are the two main reasons a track doesn't load.
 
  • Like
Reactions: DaleTona and ZiggyM

HorseCrazy

Member
Cold Pass Member
Mar 16, 2018
10
2
3
21
Checked everything. Still nothing. Could it have something to do with that I'm using a no cd patch?
 
  • Like
Reactions: Highbank

HorseCrazy

Member
Cold Pass Member
Mar 16, 2018
10
2
3
21
I'm at a loss too. Literally everything past 2012 for Daytona and Auto Club won't load. Maybe my computer is just weird that way.
 

HorseCrazy

Member
Cold Pass Member
Mar 16, 2018
10
2
3
21
Okay I figured it out. For some reason I had to add the contents of the original shared .dat to each track folder of the ones that wouldn't load. Everything works perfectly now.
 
  • Like
Reactions: Ongias25

Our Partners